Προφίλ
Προφίλ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΑΝΝΑ ΚΩΣΤΟΜΟΥΔΗ
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΧΟΡΟΥ-ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ-ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ

Διπλωματούχος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης(ΚΣΟΤ), με μεταπτυχιακές σεμιναριακες σπουδές στην σχολή του Peter Goss στο Παρίσι.

Έχει διδάξει κλασικό μπαλέτο στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ), μουσικοκινητικη αγωγή και μπαλέτο σε παιδιά στην σχολή του Λεωνίδα Ντεπιαν στην Αθήνα, μπαλέτο στην σχολή του Γιάννη Μετση στην Αθηνα, μπαλετο και σύγχρονο χορό σε παιδιά στην σχολή Γιτσα Καρελλα & Μαργκω Περδικη-Αρχοντάκη στο Μαρούσι, μπαλέτο–σύγχρονο χορό και ρυθμική στις Δημοτικές Σχολές της Καλαμάτας (ΔΕΠΑΚ) και του Βόλου.

Επίσης δίδαξε στα Χανιά στο Studio ΚΕΡ και στην σχολή χορού Χοροκινηση. Διατέλεσε εκπαιδεύτρια  μουσικοκινητικης  αγωγής σε δασκάλους και νηπιαγωγούς σε ιδιωτικό ΚΕΚ των Χανίων και δίδαξε μουσικοκινητικη αγωγή στον παιδικό σταθμό "Η φωλιά του παιδιού".

Έχει χορέψει σε παραστάσεις της Κ.Σ.Ο.Τ., του "Πειραματικού Μπαλέτου Αθηνών" του Γιάννη Μετση και ήταν χορεύτρια επί σειρά ετών στην επαγγελματική "Ομάδα Σύγχρονου Χορού του Χάρη Μανταφουνη" με πολλές παραστάσεις  στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 2008 δημιούργησε την αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού, σχολή χορού POSITIONS στην οδό Α.Παπαναστασιου 163, στα Χανιά Κρήτης σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις .
Διδάσκει σύγχρονο χορό και κλασικό μπαλέτο σε παιδιά και ενήλικες.